Inschrijving Sjlagerkonkoer 2019 geopend

Volgens oude traditie trapte H.V.V. de Winkbülle op 11 november het seizoen af met het Heëlesj Sjlagerkonkoer. Vanaf dit jaar doen we het echter op een andere manier! Ons Sjlagerkonkoer gaat plaatsvinden samen met de Prinsenproclamatie op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Komend jaar is dat op zaterdag 5 januari, in de buitenlucht op het Pancratiusplein. Stuur nu je sjlager in!

Inzenden
Inschrijven voor het Heëlesj Sjlagerkonkoer staat open voor iedereen. Wie inspiratie heeft voor een nummer nodigen we dan ook van harte uit om mee te doen. De inschrijvingen dienen uiterlijk 11 november aanstaande, voor 12 uur 's middags, in het bezit te zijn van de Sjlagercommissie. Je kunt je inschrijving completeren d.m.v. het invullen van het digitale inschrijfformulier. Het liedje dient in mp3-formaat of WAV vergezeld van de tekst in MS-Word formaat, te worden verstuurd aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de uitvoerenden en de titel.

De hoofdjury buigt zich over de inzendingen en toetst ze aan het reglement om te bepalen wie op 5 januari 2019 in de finale staat. De hoofdjury beluistert de nummers zonder invloeden van buitenaf en kent meteen punten toe. Deze worden op het konkoer bij de slotjurering meegenomen.

Uiterlijk 18 november 2018 maken we bekend welke finalisten op 5 januari strijden om de titel Sjlager va Heële!