Presentatie Heerlense carnavalsposter

Carnavalisten en verzamelaars opgelet: op vrijdag 15 januari presenteren H.V.V. de Winkbülle en de gemeente Heerlen de poster  ‘Vastelaovend in Heële’ 2021. Door de bijzondere tijd waarin we op dit moment leven en het ontbreken van een Limburgse poster hebben deze partijen gemeend een eigen carnavalsposter voor Heerlen uit te brengen.

Het wordt de eerste poster die door de Winkbülle, in samenwerking met de gemeente Heerlen, wordt gepresenteerd. Dat gebeurt in het bijzijn van de kunstenaar die de poster heeft ontworpen – zijn of haar naam houden we nog even geheim tot de onthulling. In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om bij de onthulling aanwezig te zijn. Natuurlijk worden beelden hiervan online gedeeld.

Roeëd, geël en greun
De Winkbülle hopen dat heel Heerlen tijdens de vasteloavend roeëd, geël en greun kleurt als teken van verbondenheid. Deze poster heeft daarin natuurlijk een belangrijke plek. De poster is vanaf woensdag 20 januari 2021 gratis te verkrijgen op verschillende locaties in Heerlen. De exacte afhaallocaties maken we zo snel mogelijk bekend.