Pubquiz coronaproof

Ondanks de aangescherpte maatregelen, kan onze pubquiz aanstaande zaterdag gewoon doorgaan! De organisatie is op dit moment hard bezig om ook de presentatie van de pubquiz aan te passen naar een thuiswerkomgeving zodat wij jullie toch een gezellige vasteloavesavond kunnen bieden.

Uit de aanmeldingen blijkt dat zich verschillende groepen hebben aangemeld die uit meer dan één gezin bestaan. Wij willen jullie verzoeken om de landelijke maatregelen in acht te nemen en je dus per huishouden aan te melden. 

Stuur hiervoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin het mailadres van het andere huishouden. Zo zorgen wij dat iedereen corona-proof kan deelnemen aan de pubquiz.

Deelnemers hebben meer informatie ontvangen over hoe ze de pubquiz kunnen volgen. Nog niet ingeschreven of heb je vragen? Mail dan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..