Sander I (Hamers) Jonkheedprins bij de Winkbülle

Op zaterdag 2 januari j.l. is in een bomvolle zaal in het Parkstad Limburg Theater de nieuwe Jonkheedprins van de Heëlesje V.V. de Winkbülle uitgeroepen: Sander I! 

Sander Hamers is de zoon van Ellen en Iwan Hamers, en broer van Philip. Sanders droom is eindelijk uitgekomen, Jonkheedprins zijn van H.V.V. De Winkbülle. 

 

Sander voetbalt bij Bekkerveld op de D4. Dit doet hij dan ook met veel plezier. Het dialect heeft Sander geleerd van zijn opa en oma. Zijn opa Frans was prins op de ON1 dus het carnavalsbloed zit in zijn genen. 

Voor Sander is het belangrijk dat carnaval een feest is voor jong en oud. Hij zal dan dit jaar met een grote lach voorgaan tijdens de carnavalsdagen. 

Sander I zal samen met zijn adjudant Jordi Winnubst het jeugdcarnaval in Heerlen voorgaan. Sander I en zijn adjudant Jordi verheugen zich dan ook enorm op de komende carnavalsdagen en kijken erg uit naar de kinderoptocht, dit moet toch zeker een van hun hoogtepunten worden!

Jullie krijgen nog veel van hen te zien, samen met de enthousiaste Jeugdraad van Elf en het swingende Winkbülleballet.

De receptie van Sander I zal plaatsvinden op zondag 17 januari in café d’r Klinge aan de Pancratiusplein 47. U bent welkom om Sander I te feliciteren.