Sjpasmusical ‘Meester Vrekkeling’

Op 31 januari entertaint de jeugd van Heerlen u weer tijdens de Sjpasmusical 'Meester Vrekkeling'. Een carnavalsverhaal verpakt in een musical, opgevoerd in het Parkstad Limburg Theater. Een carnavalsmusical voor jong en oud.

Het verhaal ‘Meester Vrekkeling’ gaat over een meester van groep 7 die niet van carnaval houdt. Zijn leerlingen willen hem laten inzien dat carnaval een feest is. Kaartjes voor deze musical, gebaseerd op ‘A Christmas Carol’ van Charles Dickens, zijn te koop voor € 10,- per stuk via het Parkstad Limburg Theater en zijn tevens een tegoedbon voor een heerlijke poefel van bakkerij Voncken.

De jonge talenten komen uit de regio, onder andere van B.S. Windekind, Tarcisius, de Tovercirkel en de Catharinaschool. Zij zetten samen met het jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie en dansers van Dansschool Coriovallum, Jay’s Dance Vision en Hip Hop Jop Vermeesch een spetterende show neer.

Donatie
Ook dit jaar willen wij kinderen en hun ouders die hier anders, om welke reden dan ook, niet van zouden kunnen genieten de kans geven om de Sjpasmusical bij te wonen.
U kunt dit voor deze mensen mogelijk maken door middel van een donatie van één of meerdere toegangskaarten  à € 10,-.

Mocht u van deze gelegenheid gebruik willen maken of vragen hebben over deze mogelijkheid, vul dan het interesse formulier in. Wij nemen contact met u op voor een verdere uitleg over hoe de sponsoring van één of meerdere stoelen gerealiseerd kan worden.

Kaarten bestellen
Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag als bezoeker van onze Sjpasmusical. Kaarten zijn online direct te bestellen via de website van het Parkstad Limburg
Theater of tijdens openingstijden verkrijgbaar bij de theaterkassa.

Sjpasmusical
Reeds vele jaren organiseert de Jeugdcommissie van H.V.V. De Winkbülle, als opwarmer voor de drie dolle dagen, een Jeugdmatinee. Voorheen in de toenmalige Schouwburg en tijdens de verbouwing van het theater in het Gemeenschapshuis in Welten. Sinds 6 jaar is de Sjpasmusical terug in het Parkstad Limburg Theater. 

Deze vernieuwde Sjpasmusical biedt de jeugd van Heerlen en omstreken de mogelijkheid om hun talent te delen met jong en oud. De jonge acteurs genieten van de voorbereidingen, de oefenavonden en de dag van de voorstelling in het echte Theater. Als jonge artiesten weten zij het publiek te boeien. De artiesten van diverse scholen en verenigingen acteren en werken samen, waarbij ze de ander helpen en steunen waar nodig. Door deze samenwerking zijn zij in staat om de volkscultuur uit te dragen. Het is dé Limburgse carnavaleske volkscultuur die met twinkelende oogjes door het publiek in de zaal wordt overgenomen.