Terugblik winnaar veiling Serious Request

Veiling Serious Request Heerlen 2015

Afgelopen jaar tijdens Serious Request was een van de veilingsitems die wij ter beschikking hebben gesteld, "loop een dag mee met de Stadsprins van Heerlen als lid van de Raad van Elf".
Hierbij een korte terugblik vanuit onze gast(en):

 

 
Hallo Vrienden van de Winkbülle. Loop een dag mee met de Stadsprins van Heerlen als lid van de Raad van Elf.
Zorg dat je het hoogste bod plaatst en steun het Goede doel t.w. het Rode Kruis. Onder dat motto vond ik het waanzinnig om een keer mee te bieden & om een dag de ‘echte’ Vastelaovend te vieren in Heerlen.
Na ampel beraad werd de dag geprikt op maandag 8 februari. Na wat kleine aanpassingen over en weer moesten wij helaas afzien van de Optocht in Hoensbroek
Vanwege de heftige wind en ook ons hotel in Heerlen was gedeeltelijk afgebrand waardoor wij nu in het Kasteel Terworm terecht kwamen.
 
In het Hotel was de ontvangst & de kennismaking met Prins Joris I en zij gevolg Allerhartelijks. Het was toch even wennen & spannend. Een nieuwe externe Raad van 11 lid en ook nog vanuit het westen.
Gedurende deze dag hebben we verschillende Feest etablissementen bezocht & werden we overal met veel Limburgse Gastvrijheid ontvangen.
Met tussendoor veel Winkbülle uitleg & inside informatie ontvangen & gekregen van Prins Joris & zijn Adjudant Koen in onze ritjes binnen de Gemeente Heerlen.
 
Ook een bezoek aan de Schelmentoren - samen met Opper Hans & Michael - was onderdeel van onze visite. Op die plaats konden we alle Winkbülle relikwieën bekijken om toch nog iets meer van Sjpassemig - Vasteloavend te kunnen begrijpen.
De Avond werd in stijl afgesloten met een volle Feesttent met luid zingende Heerlenaren op nummers van de overleden zanger Wiel Knipa.
 
Resumerend hebben we deze maandag een geweldige dag gehad & wij zitten nog lekker na te genieten. Hierbij onze grote Dank met een hoofdletter D voor jullie Winkbülle Gastvrijheid.
Wij wensen eenieder een mooi 2016 toe met veel Gezondheid & Veel plezier met al jullie Winkbülle activiteiten. Wij zullen het nooit vergeten & houden jullie overige activiteiten scherp in de gaten.
 
René & Miranda Geerlings
Wijngaarden ZH.