Vasteloavend same in de TENT

Niemand hoeft zich met vasteloavend te vervelen in Heerlen. In de TENT is voor alle leeftijden iets te doen!

Op vrijdag 24 februari opent de TENT traditioneel met de Poefelezitting, een gezellige middag met diverse optredens. Kaartjes kosten €6,50 en zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Ramaekers, Esterella Lingerie, Gall & Gall 't Loon en Gall & Gall Schandelerboord. 's Avonds meert de Blauw Sjuut weer aan in Heerlen en barst het Blauw Sjuut bal los in de TENT vanaf 20.11 uur. Hiervoor geldt geen entree.

Op zaterdagavond gaan we weer NOA-DE-TENT-TOE en op maandag staat de Witte Moandig Party op het programma. Polsbandjes voor beide avonden zijn te koop bij de Kromme Toeter en Bolero. Ze kosten €7 per avond.

Optochtbal
Aansluitend aan de optochten op zaterdag en zondag vindt in de TENT respectievelijk het Kinderoptochtbal en Optochtbal plaats. Hier worden ook de prijzen van de betreffende optocht bekendgemaakt. Beide activiteiten zijn vrij te bezoeken, maar vol is vol.

Eëzelkesbal
Op maandagmiddag is de TENT het paradijs van de allerkleinsten. Komt discodansen met DJ Stefan of ga op de foto met Doornroosje en Spiderman. Op dinsdag kun je hossen en springen bij de Beerkompanie.