Tickets Heëlesje Sjluëteluëverdrach

Op zaterdag 18 februari 2023 hoopt Sjtadsprins Rik I de sleutel van osz leëf sjtad Heële te ontvangen. Dan kan de vasteloavend echt beginnen.
Wil je zien of het hem lukt de burgemeester te overtuigen? Vanaf maandag 6 februari zijn tickets af te halen.

Tickets voor de sleuteloverdracht zijn vanaf maandag 6 februari om 11:11 uur gratis te verkrijgen bij Parkstad Limburg Theater Heerlen. Per persoon kun je maximaal 4 tickets meenemen. Wees er snel bij, want op = op.

De sleuteloverdracht vindt plaats op zaterdag 18 februari 2023 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Om 15:11 uur gaat de zaal open, de voorstelling start om 16:11 uur.

Steun de Heëlesje Optóch

Ook dit jaar is er weer een orde gemaakt met een markant gebouw uit Heerlen. Dit keer: Hoeve de Aar! Sjtadsprins Rik I reikte het eerste exemplaar uit.

Wil je ook zo’n mooie orde en daarmee de Heëlesje Optoch steunen? Ze zijn voor €5 te koop bij diverse gelegenheden, zoals het ophalen van de optochtnummers, de Poefelezitting en de Kingeróptóch.

Geen mogelijkheid om langs te komen? Mail dan naar secretaris@winkbulle.nl

Thijs Hansen overleden

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Thijs Hansen. Als oud Sjtadsprins en oud-voorzitter heeft hij altijd veel betekend voor onze vereniging.

Bij leven was hij, niet voor niets, trotse dragen van de d’r groëtorde van de lachende eëzel in good.

Morgen om 10:30 uur vindt zijn afscheid plaats in de Pancratiuskerk in Heerlen.

Vul het commentaarformulier in!

Ook dit jaar wordt de Groeëte Óptoch va Heële uitgezonden via L1. Ingeschreven voor de optocht? We leren jullie graag beter kennen!

Via het commentaarformulier kunnen jullie ons meer vertellen over de groep en jullie motto. We horen ook altijd graag leuke anekdotes en wetenswaardigheden.

Let op: dit is geen inschrijving voor de optocht. Inschrijven kan zaterdag 14 (12-17u) en maandag 16 (1 9-21u) januari bij café Pelt.

Los Papas wint Heëlesj Sjlagerkonkoer

Op zaterdagavond 7 januari streden 9 finalisten om de titel Sjlager va Heële 2023. Na een spannende puntentelling kwam Los Papas als winnaar uit de bus met het nummer Sjpringe!

Los Papas is geen onbekende bij het Heëlesj Sjlagerkonkoer, maar dit jaar gingen ze er voor het eerst met de winst vandoor. Extra bijzonder: een van de leden van Los Papas is Ger Wagemans, trotse vader van onze nieuwe Sjtadsprins Rik I.

Het werd nog spannend wie de winnaar zou worden. De top 3 eindigde met slechts 1 puntje verschil van elkaar. Na Los Papas maken de Twieë Veere en Peter&Rob de top 3 compleet.