Zing jij dit seizoen de sjlager van Heële?

Op zaterdag 8 januari 2022 vindt, voorafgaand aan de proclamatie van de nieuwe Sjtadsprins, weer het Sjlagerkonkoer plaats. Doe je mee? Of je nou al 111 keer in de finale hebt gestaan of nog niet eerder een vasteloavesleëdje hebt geschreven, iedereen maakt kans op een plekje in de finale! Meld je uiterlijk 11 november 2021 (voor 11:11 uur) aan.

Inzenden
De inschrijvingen voor het Heëlesj Sjlagerkonkoer staan open voor iedereen. Aanmeldingen moeten uiterlijk 11 november aanstaande, voor 11:11 uur binnen te zijn bij de Sjlagercommissie. Een demoversie met tekst en melodie is voldoende, je sjlager hoeft nog niet helemaal af te zijn.
Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier. Stuur daarnaast een e-mail met je sjlager in mp3-formaat of WAV vergezeld van de tekst naar evenementen@winkbulle.nl onder vermelding van de uitvoerenden en de titel.

Finale 8 januari 2022
De hoofdjury buigt zich over de inzendingen en toetst ze aan het reglement om te bepalen wie op 8 januari 2022 in de finale staat. De finalisten worden door verschillende jury’s beoordeeld.
Uiterlijk 22 november 2021 hoor je welke finalisten op 8 januari strijden om de titel Sjlager va Heële 2022!