Word jij jurylid bij de grote optocht van Heerlen?

Zondag 3 maart trekt de grote optocht weer door de straten van Heerlen. De deelnemers worden beoordeeld door een deskundige jury en maken kans op een prijs. Wil jij een keer mee jureren? Iedereen vanaf 16 jaar kan zich aanmelden voor de jury.

Hoe werkt het jureren?
Ruim van tevoren wordt je op een bijeenkomst geïnformeerd over de categorieën die je gaat jureren. Je hoeft dus niet alle optochtdeelnemers te beoordelen. Er wordt hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met je voorkeur.
Na afloop komen van de optocht komen alle juryleden bij elkaar om de uitslag vast te stellen. Degene met de meeste punten wint.

Een kop soep, broodjes en koffie zijn altijd een gezellige afsluiting van een mooie middag. En niet te vergeten: voor je inspanningen wordt je door de Sjtadsprins gesierd met de seizoensorde. Maak de optocht compleet en meld je aan voor de jury!

Aanmelden
Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich aanmelden voor de optochtjury. Stuur hiervoor een mailtje naar Peter Pauwels, de voorzitter van de optochtjury, via optocht@winkbulle.nl of neem contact op via 06-39792585.

Aanmelden kan t/m zondag 10 februari 2019.