Uitslag Friekele 2019

29 klassen van de basisscholen Tarcisius, Windekind, de Tovercirkel, Eikenderveld, Martinus, Gerardus Majella, de Wegwijzer, de Broederschool en de Catharinaschool hebben meegedaan aan de carnavalsknutselwedstrijd ‘Friekele’. Hun kunstwerken waren rondom de carnavalsdagen te bewonderen in de etalages van de binnenstad. Dit jaar was het thema natuurlijk ‘Heële doe bis ee mülke weëd’. Voor de knutselopdracht maakten de klassen schiderijen gemaakt waarin zij lieten zien waarom Heerlen een ‘mülke weëd’ is.

Hoofdprijzen
Catharinaschool, groep VSO-OB1: uurtje bowlen met de hele klas bij Hoeve de Aar
OBS de Tovercirkel, groep 4-5: spannend bezoek aan kasteel Hoensbroek
Martinusschool, groep 1-2A: filmpje kijken bij Quatro Bioscoop

Extra prijzen
Met zoveel deelnemers zijn er dit jaar drie lekkere extra prijzen uitgereikt. De volgende klassen mogen heerlijk gaan picknicken met de hele klas:

Wegwijzer, groep 1-2B
Catharinaschool, groep SO-OBMBBB
Windekind, groep 7