Schrijf je in voor het Sjlagerkonkoer 2020

Op zaterdag 4 januari 2020 vindt, voorafgaand aan de proclamatie van de nieuwe Sjtadsprins, weer het Sjlagerkonkoer plaats. Of je nou al 111 sjlagers op je naam hebt staan of net je eerste vasteloavesleedje hebt geschreven, we nodigen je van harte uit om jouw sjlager in te sturen. Meld je uiterlijk 11 november 2019 (voor 11:11 uur) aan en maak kans op een plekje in de finale!

Inzenden
Inschrijven voor het Heëlesj Sjlagerkonkoer staat open voor iedereen. De inschrijvingen dienen uiterlijk 11 november aanstaande, voor 11:11 uur ‘s middags, in het bezit te zijn van de Sjlagercommissie. Om in te schrijven, hoeft je sjlager nog niet helemaal af te zijn. Een demoversie met tekst en melodie is voldoende.

Grijp je kans en schrijf je in via het digitale inschrijfformulier. E-mail daarnaast je sjlager in mp3-formaat of WAV vergezeld van de tekst naar evenementen@winkbulle.nl onder vermelding van de uitvoerenden en de titel.

Finale 4 januari 2020
De hoofdjury buigt zich over de inzendingen en toetst ze aan het reglement om te bepalen wie op 4 januari 2020 in de finale staat. De finalisten worden door verschillende jury’s beoordeeld.

Uiterlijk 22 november 2019 hoor je welke finalisten op 4 januari strijden om de titel Sjlager va Heële 2020!