Heëlesje Sjlëuteleuverdrach 2020

Traditiegetrouw overhandigt de burgemeester tijdens de Sleuteloverdracht op carnavalszaterdag de sleutel van de stad aan onze Sjtadsprins. Tenminste.. dat hopen we! Dan kan de vasteloavend echt losbarsten.

Tickets voor de Heëlesje Sjlëuteleuverdrach zijn gratis en vanaf maandag 27 januari 11.11 uur te bestellen. Tickets kunnen worden afgehaald bij de kassa van Parkstad Limburg Theater of besteld via de website van het Parkstad Limburg Theater. Per persoon worden maximaal 4 kaarten meegegeven. Wees er snel bij want op=op!

Pleidooi Sjtadsprins
De vraag tijdens de sleuteloverdracht is of waarnemend burgemeester Emile Roemer de sleutel van de stad wel kan toevertrouwen aan Stjadsprins Erik I? De Stjadsprins houdt dan ook een pleidooi waarin hij probeert te overtuigen: van het motto waarmee hij wil regeren en van zijn plannen voor de Vasteloavend.

Maar is zijn pleidooi overtuigend genoeg? Of kan zijn meegebrachte secondant nog goede argumenten naar voren brengen om te pleiten voor de Stjadsprins? Na het pleidooi gaat de burgemeester in beraad om tot een besluit te komen. Gaat hij de sleutel van Heerlen inderdaad overdragen?

In de tussentijd zijn er optredens van o.a. Frits Pelt, Raymond Clement en Paul & Leo. Ook wordt u helemaal bijgepraat door de Moelemeëker van de Blauw Sjuut over de reisbelevenissen van het gezelschap in die week.

Programma en organisatie
De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is een kolderiek cabaretprogramma, gepresenteerd door Gemeente Heerlen en H.V.V de Winkbülle met medewerking van de Raymond Clement, Blauw Sjuut, Frits Pelt, Paul & Leo, en Prinsekapel De Winkbülle.

Aanvangstijd
De Heëlesje Sjlëuteleuverdrach is op zaterdag 22 februari in het Parkstad Limburg Theater Heerlen aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Het theater is om 15.11 uur open, de voorstelling start om 16.11 uur in de Limburgzaal.